به گزارش آهن نیوز؛ محمدرضا موثقینیا رئیس هیئت عامل ایمیدرو، در جلسه کارگروه کنترل مدیریت شرکت گل گهر ضمن بیان این مطلب گفت: از تیم یکپارچه، مصمم و جدی در گل گهر به دلیل رویکرد توسعهای و اجرای طرحهای مختلف در زنجیره فولاد تشکر می کنم. ما در ایمیدرو از پیشبرد این روند حمایت میکنیم.
وی افزود: طبق گزارش ارائه شده، این شرکت ۴۹ طرح با سرمایه گذاری ۵ میلیارد یورو در حال اجرا دارد. از این میزان، ۱۳ طرح، جزء طرحهای پیشران است.
پیگیری موضوع افزایش تولید صادرات محور
موثقی نیا با اشاره به اینکه ما در وزارت صنعت، معدن و تجارت موضوع افزایش تولید صادرات محور را پیگیری میکنیم، اظهار داشت: افزایش تولید به صورت اقتصادی و افزایش صادرات محصولات، ۲ موضوعی است که باید همزمان انجام شود و امیدواریم شرکتها اعم از شرکت گل گهر با اراده موجود، در این زمینه به طور جدی گام بردارند.
وی افزود: ایمیدرو در جلسات آتی، موضوع افزایش تولید صادرات محور در شرکتها را بررسی و پیگیری میکند.
تحول منطقه گل گهر در سال ۱۴۰۵
ایمان عتیقی، مدیرعامل شرکت گل گهر در این جلسه با اشاره به اینکه طرح های توسعه ای این شرکت تا سال ۱۴۰۵ به بهره برداری می رسند و این منطقه را متحول می سازند، گفت: این شرکت طرح های توسعه تولید و زیربنا را به عنوان ۲ بال توسعه ای پیش می برد و در سه سال آینده به عنوان یک شرکت ویژه در صنعت فولاد مطرح خواهد شد.
وی ادامه داد: این شرکت طی ۶ ماهه نخست امسال به رغم قطعی برق، ۱۲ رکورد کیفی و ۴ رکورد کمی در تولید داشت. به طوری که در باطله برداری ۲۳ درصد، استخراج سنگ ۱۶ درصد، معدنکاری ۲۲ درصد و تولید گندله ۷ درصد افزایش عملکرد داشته ایم.
طرح های قابل بهره برداری گل گهر تا پایان امسال
عتیقی با بیان اینکه طرح احیای مستقیم ۲ جهان فولاد با ظرفیت یک میلیون تن آهن اسفنجی تا پایان امسال به بهره برداری می رسد، تصریح کرد: عملیات اجرایی این طرح از سال ۱۴۰۰ آغاز شده و تا پایان شهریور، بیش از ۷۷ درصد پیشرفت داشته است.
وی افزود: از دیگر طرح های قابل بهره برداری تا پایان امسال، خط دوم انتقال گاز به منطقه گل گهر، کارخانه مگامدول آهن اسفنجی توسعه آهن و فولاد طوبی، بهبود کیفیت محصول خط ۴ کارخانه پلیکام، کارخانه تولید انواع مفتول فولادی، واحد آبگیری و فیلتراسیون باطله کارخانه های کنسانتره (خطوط ۵-۶-۷)، احداث پست ۴۰۰ کیلوولت به ۲۰ کیلو ولت شهرک صنعتی گل گهر، طرح انتقال آب خلیج فارس به صنایع جنوب شرق، کارخانه فولادسازی راور، فاز ۱ کارخانه فروسیلیسیم و نیروگاه خورشیدی ۴۰ مگاوات است.
انتهای پیام/
نظر شما